Home Hardver Újabb képeken a Samsung Galaxy S6 és S6 Edge

Sokat már nem kell várni az új Galaxy csúcsmodellre (konkrétan március 1-jén azaz ma, 6 órakor hivatalosan is bemutatják), viszont sok meglepetést már nem is fog tartogatni a bemutató. A Galaxy S6 és S6 Edge készülékekről ugyanis az elmúlt napokban több kép is napvilágot látott.

Az Edge vonal (azaz a meghajlított, oldalra lefolyó kijelző), úgy látszik, bejött a Samsung-nál a Note szériánál, és úgy gondolták, hogy a kisebb, telefonos vonalon is érdemes megpróbálkozni vele. Az évek óta egyre jobbá (és kicsit unalmassá) csiszolt S széria ugyanis kapni fog egy speciális, Edge változatot, aminek mindkét oldalára leúszik a kijelző. Végre valami újdonság a Samsungtól, ha a formavilágon már nagyon nem akar változtanti. Az S6-ot és S6 Edge-t megvillantották már oldalról, előről, sőt a promo képek mellett lencsevégre kapták már a nagyvilágban is, „normál” körülmények mellett.

s6_edge-2

s6_edge

A hardverről nem lehet mást mondani, hogy biztosan nagyobb, gyorsabb jobb lesz, mint a korábbi modellek, de ezek a számok már csak a statisztika és számok kedvelőinek mondanak valamit. Azért ideírjuk mi is, hogy a kijelzők valószínűleg QHD felbontásúak lesznek, Exynos 7420-as rendszerchipre építkezve, 3 vagy 4 gigabájt RAM-mal felszerelve érkeznek.

A részletekért érdemes lesz tehát 6 órakor felnézni a Samsung oldalára: http://www.samsung.com/uk/unpacked/

Szólj hozzá