Home Programok Scannable – új Evernote scannelő app

Az Evernote csapata – amely leginkább a mindent bárhova, bárhogy jegyzetelős alkalmazásukról ismert – kiadta legújabb alkalmazását, az Evernote Scannable-t. Az appot már több hónapja tesztelték, és úgy tűnik, mostanra készült el. A Scannable segítségével bármilyen iratot, szerződést, receptet vagy akár egyszerű feljegyzést beszkennelhetünk, és könnyedén megoszthatunk, elmenthetünk.

A művelet pofonegyszerű és gyors, egyszerűen csak a dokumentum fölé kell tartani a telefont, a program mindent elintéz, automatikusan. Természetesen van lehetőség manuálisan is beállítani a fotózandó területet, de az esetek többségében jobb ezt a programra bízni. Később a beszkennelt dokumentumot van lehetőségünk még szerkeszteni, forgatni törölni, és természetesen megosztani.

Az egyik legügyesebb és hasznos funkciója a névjegykártyák scannelése, az így beszerzett adatokból egyből képes egy új kontaktot létrehozni, sőt ha LinkedIn fiókunk van, még onnan is képes letölteni az adatokat az adott személyhez.

 screen322x572-2 screen322x572-3 screen322x572

A program használatához nem szükséges Evernote fiók, de természetesen ha van, érdemes összekötni vele. Az Evernote Scannable ingyenesen letölthető az Apple alkalmazásboltjából.

appstore

Hasonló cikkek

Szólj hozzá