Home Játékok App of the Week: Mujo

A hét alkalmazása az Appstore az Oink Games Mujo című játéka. Ez azt jelenti, hogy az egyébként fizetős (de nem túl drága, 3 dolláros) játékot 1 hétig ingyen tölthetjük le iPhone-ra és iPad-re egyaránt.

De mit is tud a Mujo, és mitől lett a hét játéka? A Mujoban összevegyítettek egy egyszerű táblás logikai játékot egy stratégia játékkal. De hogyan is néz ki ez a gyakorlatban? A logikai rész, hogy különböző színű lapokat egyesítsünk, és eltávolítsunk a pályáról. Helyükre újak jönnek természetesen. A lapok között vannak, amelyek bennünket fejlesztenek, és vannak amelyekkel támadhatunk / védekezhetünk az ellenségek ellen. A támadás erőssége attól függ, mennyi lapot egyesítettünk. Az elején ez még egyszerű, kis lépésekben is haladhatunk, de hamar szembe találjuk magunkat olyan ellenséggel, aki visszagyógyul a kisebb „ütésekből”, így ellene mindenképpen nagyobb ütéssel kell fellépni, ami nem is mindig olyan egyszerű.

– screen568x568-2  screen568x568-3  screen568x568

Ez egyébként még csak apró szelete a játéknak, közben folyamatosan tudjuk fejleszteni a karaktereinket. A Mujo még fizetős verzióban is megéri a pénzét, hiszen több órányi játékidő van benne, viszont így, hogy ingyenes, mindenképpen érdemes a kipróbálásra.

Trailer:

Letöltés:
appstore

Szólj hozzá