Home Sajtóközlemények Itthon is megjelent a Honor 6

A Honor telefonmárka ma megkérdőjelezi az okostelefonok piacán kialakult helyzetet. A teljesen új márkát és az új Honor 6 modellt a gyártó azoknak a felhasználóknak szánja, akik elég bátrak ahhoz, hogy szakítsanak a konvenciókkal, és hisznek abban, hogy a technológia segíthet nekik elérni céljaikat. Ez a generáció nem hajlandó elviselni, hogy a mobiltelefonja egyetlen napot sem bír ki töltés nélkül, vagy lassan hozza be a weboldalakat.
A Honor azokat szólítja meg, akik nem akarják, hogy a gyártók oktassák ki őket arról, hogy mire van szükségük, és akik csúcskategóriás telefont szeretnének prémium árcédula nélkül.

A SmartPower2.0 energiagazdálkodási technológia akár 30 százalékkal csökkenti az akkumulátor igénybevételét, és növeli az üzemidőt.
A pillanatkép funkció segítségével a lezárt telefonnal 0,6 másodperc alatt lehet fotót készíteni.
A 12,7 cm átmérőjű, teljes HD felbontású képernyő 445 ppi pixelsűrűsége lehetővé teszi a részletgazdag nagyítást.
Az ujjlenyomat-mentességet garantáló bevonat és a harmadik generációs gorillaüveg biztosítja, hogy mindig jó érzés legyen a képernyőre nézni.
A 3G kapcsolatoknál akár 14-szer gyorsabb 4G technológia a 3 GB RAM memóriával és a 8 magos saját fejlesztésű processzorral együtt garantálja a sebességet.

A Honor 6 modell az első nyolcmagos processzorral érkező 4G Cat6 képes mobiltelefon Európában, mely jó néhány tipikus vásárlói problémára választ ad. Azok számára, akiknek a közösségi életük és a szórakozásuk központjában a telefonjuk áll, a Honor 6 hosszú akkumulátor-üzemidőt biztosít, és a 3G kapcsolatnál akár 14-szer gyorsabb 4G kapcsolatot tesz lehetővé. Ezt egy 12,7 cm átmérőjű, harmadik generációs gorillaüveggel bevont képernyő, egy 13 megapixeles hátlapi és egy 5 megapixeles előlapi kamera, valamint egy 105 ezer forintos árcédula kíséri.

A Honor nem lesz elérhető az utcai boltok kínálatában. Az előzetes piackutatások mind azt mutatták, hogy a vásárlók a legjobb technológiáért nem akarnak extra felárat fizetni. A gyártó ezért a Honor 6 modellt a lehető legelérhetőbb áron kínálja, egyetlen online bolton keresztül. Magyarországon ez az Extreme Digital (http://www.edigital.hu).

„A mi erősségünk, hogy odafigyelünk a vevőinkre. Mindig ők vannak a márkánk középpontjában, és a Honor 6 modell is ennek a mantrának megfelelően készült” – emelte ki Rafal Naploszek, a Honor regionális kereskedelmi igazgatója a Honor 6 európai bevezetésének alkalmából rendezett sajtótájékoztatón. „Jobb, gyorsabb és kedvezőbb árral rendelkező telefont mutatunk be, mely megfelel a szabadságra és a választásra vonatkozó vásárlói igényeknek, és pénzt takarít meg vevőink számára. A Honor 6 megtestesíti az okostelefonok új generációját, és visszaadja a hatalmat a vevők kezébe a minőség vagy a biztonság feláldozása nélkül.“

A most bemutatásra kerülő Honor 6 technikai specifikációja valóban jelzi, hogy komoly hardverről van szó.

Extra hosszú üzemidő

Az akkumulátor még a legaktívabb használat mellett is kitart egy napnál tovább, ami a 3100 mAh teljesítménynek és a SmartPower2.0 energiagazdálkodási technológiának köszönhető. Ez a szabadalmaztatott eljárás akár 30 százalékkal csökkenti az akkumulátor igénybevételét és növeli az üzemidőt. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Honor 6 átlagos használat mellett több mint két napot bír ki, az ultra energiatakarékos üzemmód pedig tovább 24 órával hosszabbítja meg a készenléti időt.

Elképesztően valósághű képek

A készülék előlapjának területét a képernyő uralja, amit harmadik generációs gorillaüveg és ujjlenyomat-mentességet garantáló bevonat véd. A 12,7 cm átmérőjű, teljes HD felbontású és 445 ppi pixelsűrűséggel rendelkező képernyő élénk és élethű megjelenést biztosít a képeknek és videóknak. Az in-cell technológia használatával az LCD kijelző rétege és az érintőképernyő rétege egybe van építve, ami vékonyabb kialakítást biztosít. Az érintőképernyő külső üvegrétegének elhagyása pedig még közelebb hozza a képet.

9 10

3 2

Két csúcsteljesítményű kamera

A Honor 6 modell előlapi kamerája 5 megapixel, a hátlapi pedig 13 megapixel felbontású. F2.4, illetve F2.0 fényérzékenységgel rendelkeznek, a hátlapi kamerát pedig kettős LED vaku egészíti ki. Az előlapi kamerával emellett lehetséges a panoráma önarcképek (szelfik) készítése. Ezt a funkciót a gyártó azért építette be a készülékbe, hogy reflektáljon egy új generáció igényeire.

Egyedi újítás, hogy a képernyő feloldása nélkül is készíthetünk fotót a készülékkel, méghozzá világos környezetben mindössze 0,6 másodperc alatt. Ehhez gyors egymásutánban két alkalommal meg kell nyomnunk a hangerő le gombot, a Honor 6 pedig azonnal elkészíti a képet.

Technikai specifikáció

 • Méretek: 140x69x7,5 mm
 • Tömeg: 135 g
 • Képernyő: 12,7 cm, Full HD (1080×1920), 16 millió szín, ujjlenyomat-mentességet garantáló bevonat, harmadik generációs gorillaüveg
 • Processzor: 8 magos Hisilicon Kirin 920
 • GPU: Mali-T628 MP4
 • Memória: 3 GB
 • Belső tárhely: 16 GB (melyet SD memóriakártyával lehet kiegészíteni)
 • Akkumulátor: 3100 mAh Li-Po (kétnapnyi üzemidő normál használat mellett)
 • OS: Android 4.4.2 (EmotionUI 2.3 felhasználói felülettel)
 • Hátlapi fényképezőgép: 13 MP felbontás, automatikus fókusz, fehéregyensúly-állítás, arcfelismerés, HDR, kettős LED vaku, utólagos fókuszállítás
 • Előlapi fényképezőgé: 5 MP felbontás, panoráma önarcképek készítése
 • Videó: Full HD (30 fps)
 • Adatkapcsolat: GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, LTE-A, USB 2.0, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/ g/ n, GPS

A készüléket hamarosan alaposabban szemügyre vesszük, ugyanis a mai napon landolt a szerkesztőségben egy Honor 6 tesztkészülék.

Szólj hozzá