Home Hírek Itt az iOS 8.1.1

Az Apple talán még egy iOS verziót sem frissített olyan gyakran, mint a 8-ast. A 8.1 viszonylag hamar érkezett, és nagyjából egy hónapra rá, máris itt a 8.1.1-es verzió is.

A 8.1.1 megjelenése nem váratlan, ahogy a többi verziónál, itt is volt egy béta verzió, amit a fejlesztők a végleges kiadás előtt kipróbálhattak. Úgy látszik, nagy gondba nem futottak bele a használat során, hiszen a november elején kiadott béta és a publikus verzió között nem telt el még 2 hét sem. A 8.1.1 a régebbi készülékek gazdáinak arcára csalhat mosolyt; a változások listájában kiemelik, hogy az iPad 2 és iPhone 4s készülékekre megnövelt stabilitást és teljesítmény javulást ígér az Apple.

A frissítés elérhető a Beállítások / Általános / Szoftverfrissítés menüben. Mivel egy kisebb frissítésről van szó, nincs szükség túlzottan sok helyre, így telefonról is könnyedén megoldhatjuk a dolgot. Aki persze szeretné, iTunes-on keresztül is telepítheti az új verziót. Arra érdemes odafigyelni, hogy az akkumulátor töltöttsége legalább 50 százalékon legyen.

Szólj hozzá