Home Programok Itt az Inbox, a Google új megoldása a levelezésre

Nem az új Gmail app, és vele a külső szolgáltatók támogatásának megjelenése az egyetlen újdonság a Google-től email fronton. Hiszen a napokban indította el a Google Inbox nevű kísérleti szolgáltatását, ami egy kicsit újragondolja az emailezés fogalmát és összeköti a teendőinkkel. Nem leváltani, lecserélni kívánják a Gmailt, egyelőre inkább egy kísérlet csak, amely egy új rétegeket húz a jól megszokott Gmail fiókunkra.

Az ötlet nem egyedi, hiszen számtalan hasonló email app létezik már, aminek a segítésével egyfajta TODO alkalmazásként is használhatjuk email fiókunkat. Az Inbox mindezt ötvözi a Google Material megjelenésével, illetve kötegelt email megjelenítésével. Fontos leveleket kitűzhetünk a lista tetejére, ezzel jelezve, hogy ezekkel aktuális és fontos teendőnk van.

Más leveleket, ha akarjuk, elnémíthatunk, vagy későbbre időzíthetünk. Az elvégzett feladatokat kipipálhatjuk, ekkor a levél az archívumba kerül.

Bemutató videó:


A szolgáltatás egyelőre meghívóval használható csak, az alkalmazás viszont iOS és Android platformokra is elérhető. Aki szeretne meghívót kérni, írjon az inbox@google.com címre. Az Inboxról bővebben a Gmail blogján olvashatunk http://gmailblog.blogspot.hu/2014/10/an-inbox-that-works-for-you.html, vagy magán az Inbox weboldalán. (Akinek már van meghívója az Inbox-ra, az pedig webről is ezen a címen tudja használni.)

Letöltés:

appstore

gplog

Hasonló cikkek

Szólj hozzá