Home Programok Felvásárolta a Reddit az Alien Blue-t

A felvásárolásokat nem szoktuk szeretni, főleg ha egy nagyobb cég (mint például a Reddit) megvásárol valami pici egyszerű, akár egyszemélyes céget, alkalmazást, esetünkben az Alien Blue-t. A tapasztalatok alapján ilyenkor a nagy cégbe beolvasztják a kicsit, az alkalmazást megfojtják, kidobják, „majd kiadják újra”, és végül keresztet vethetünk rá.

Szerencsére most itt – egyelőre – nem ezt történt. A Reddit ugyanis felvásárolta az egyik népszerű, külső fejlesztő által készített Reddit klienst, az Alien Bluet. Nagy siker ez Jason Morrissey -nek, az alkalmazás fejlesztőjének, és nagy lehetőség is.

A Reddit ugyanis nem  pusztán felvásárolta őt, hanem lehetőséget adott neki, hogy immár „hivatalos” keretek között is a csapat tagja legyen. Így tovább fejlesztheti az alkalmazást, amit most már Alien Blue – reddit official client néven kell keresni az App Store-ban.

 screen568x568 (1) screen568x568

Az alkalmazás nevén felül változott  egy picit az árazás, és az ikon is, de lényegében ugyanazt kapjuk, amit eddig. Frissíteni sajnos nem tudjuk, így újra le kell tölteni, hiszen átkerült az iTunes-on belül egy másik fejlesztőhöz (a Reddit-hez) az app.

appstore

Hasonló cikkek

Szólj hozzá