Home Programok Két iOS alkalmazás sorozatkövetésre: TeeVee 3 és iTV Shows 3

A külföldi sorozatok évek óta jó szórakozást kínálnak nekünk is, hiszen az internetnek hála a friss epizódokat röviddel a megjelenés után már nézhetjük is. Aki sok sorozatot követ, és néha-néha nem tudja azonnal megnézni őket, hamar elkeveredhet az epizódok között. Jómagam is több sorozatot nézek, és gyakran nem tudom melyikből hány részt láttam. Erre nyújt egy igen egyszerű és szép megoldást a TeeVee 3.

A TeeVee-ben valószínűleg meg fogjuk találni azokat a sorozatokat, amelyeket követünk. Nincs más dolgunk, mint felvenni őket a listánkra. Ezek után bejelölhetjük, hogy éppen hol tartunk az sorozatokkal, így pontosan látjuk, hogy hány epizóddal vagyunk lemaradva. Az alkalmazás azt is mutatja, hogy mennyi nap van hátra az új epizódig. A TeeVee-ben már ennyi funkciónak is örültem volna, ám ezen felül vannak még hasznos apróságok is. Ilyen például az iOS 8-ban megjelent widget opció, amivel az értesítési terület „Ma” felületére ki tudjuk tenni a TeeVee widget felületét, ahol láthatjuk a következő sorozatokat.

 IMG_2160 IMG_2162 IMG_2161

A TeeVee 3 három dollárba kerül, ami még elfogadható árnak tűnik a képességeihez mérve. Bár érdemes néha ránézni az alkalmazásra, mert az elmúlt időben többször is volt már ingyenes.

Letöltés:

appstore

A cikk írása közben fedeztük fel, hogy egy másik, szintén sorozatok követésére való alkalmazás, az iTV Show3 ingyenessé vált. Akinek esetleg valamiért nem jön be a TeeVee, nem frissített még iOS 8-ra (a TeeVee használatához egyelőre minimum iOS 8 kell), vagy esetleg ingyen szeretné megúszni a sorozatok menedzselését, az nézze meg az iTV Show 3-at.

 itvshow itvswho

Letöltés

appstore

Hasonló cikkek

Szólj hozzá