Home Hírek Transmit – megérkezett az iOS fájlkezelője

A Transmit fájlkezelő alkalmazás Maces körökben jó ideje ismert és népszerű szoftver. Azt is mondhatnánk, hogy az OS X Total Commandere. A készítője a Panic most elhozta ezt a remek appot iOS-re is.

A Transmit főleg a geek felhasználók körében lesz népszerű, akiknek az olyan rövidítések, mint pl. az FTP, SFTP, WebDAV mond is valamit. Ezeken felül akár még Amazon S3 szerver, vagy saját cloud megoldásunkat is be tudjuk kötni. Az így létrejött kapcsolatokon a fájlokat pontosan úgy tudjuk kezelni, ahogy azt egy teljes értékű fájlkezelőtől elvárjuk. Fel-, letöltés, könyvtárak létrehozása, átnevezés, törlés, sőt még a jogokat is állíthatjuk.

A Transmit megjelenését egyébként nem véletlenül időzítették az iOS 8 debütálásához, hiszen az alkalmazás erősen kihasználja a friss operációs-rendszer új funkciót. Így például képeket vagy videókat megoszthatunk saját szervereinkre a Transmit segítségével.

 transmit3 transmit2 transmit

A Transmit, ahogy a bevezetőben említettük, főleg geek/nerd felhasználók számára készített, “ipari” alkalmazás. Így ára talán kevéssé meglepő módon nem az 1-2 dolláros kategóriába tartozik. Most, bevezető akció keretében kerül 9 euróba, később valószínűleg még több lesz. Aki tehát otthonosan mozog az ilyen eszközök és szerverek között, annak jó vétel, vagy befektetés lehet a Transmit iOS verziója.

Letöltés:

appstore

Szólj hozzá