Home Hardver Újabb információk a Motorola Shamu-ról

A  GFXBench adatbázisában újabb információk bukkantak fel a legújabb Motorolaval, a Shamu-val kapcsolatban, ami többek várakozása szerint a következő (szám szerint a hatodik Nexus) mobil készülék lehet. Az első pletykák, amelyek a készülékről érkeztek még egy phablet kategóriájú telefonról árulkodtak, ami sokakban negatív érzést váltott ki. Bár a készülékek mérete folyamatosan nő, azért egy 6 hüvelykes telefon már jóval megosztóbb, és szűkebb réteget érdekelhet.

Nos, úgy tűnik, attól szerencsére nem kell tartani, hogy a következő Nexus mobil ilyen nagy lesz, a friss adatok alapján a Shamu (nekünk csak Samu) 5.2 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Ez már mindjárt közelebb áll a valósághoz, és a Nexus szériába is jobban illik. A GFXBench további adatai alapján a Shamu 4 magos processzorral, és 3 GB memóriával rendelkezik. A hátlapon 12, míg az előlapon 2 megapixeles kamera található. A program adatait persze nem túl nehéz hamisítani, így könnyen lehet az is, hogy valaki csak szórakozik, ezért tessék helyen kezelni az információkat.

Mindenesetre biztos, hogy a következő Nexus készülék nagy dobás lesz, és méltó vetélytársa lehet az idén ősszel valószínűleg megjelenő iPhone 6-nak.

Szólj hozzá