Home Programok Elérhető a Wunderlist Beta Windows Phone-ra

Pár napja írtunk a jelentősen átszabott és felfrissített Wunderlist todo kezelő alkalmazásról. Akkor még a Windows Phone-os kliens nem volt kész, ám mára elérhetővé vált az alkalmazás publikus béta verziója. Maga a béta alkalmazás oldala elég keveset árul el az appról (konkrétan egy Wunderlist Beta for Windows Phone szöveggel el lett intézve a leírás, bár valószínűleg ha végleges lesz app, akkor a leírással is fognak foglalkozni a készítők).

Pár szóban a Wunderlist-ről. Nem egy friss todo appról beszélünk, már jó ideje a piacon van, az új 3-as verzióval jelentős ráncfelvarrást kapott a szoftvert, kicsit egységesítették a kinézetét a platformokon. A teendőinket listákba tudjuk rendezni, amelyeket immár meg is oszthatunk az ismerőseinkkel. A Wunderlist a teendőinket szinkronizálja, így más eszközökön hozzájuk tudunk férni.

  wunderlist-wp3 wunderlist-wp wunderlist-wp2

Főbb újdonságok:

  • Új, intiutiv megjelenés, sokkal gyorsabb működés (ezt szinte minden szoftvernél írják, ha új verzió jön ki belőle, de a Wuderlist sebességén tényleg sokat javítottak ezzel a verzióval)
  • Real-time sync az eszközeink és a web között
  • Megosztható todo-listák
  • Megjelent a kommentezési lehetőség, így ha egy todo-listán többen dolgoznak, könnyebb és gyorsabb a kommunikáció.

windows-phone-store

Hasonló cikkek

Szólj hozzá