Home Programok Megjelent a Wunderlist 3

A népszerű Wunderlist új verziójának érkezéséről már jó ideje tudtunk, sőt aki bekerült a béta programba, az már hetek óta próbálgathatja az alkalmazást. A Wunderlist 3 azonban pár napja hivatalosan is megjelent, így mindenki kipróbálhatja, megnézheti, mit tud az új alkalmazás.

Todo appból tényleg Dunát lehetne rekeszteni, én valahogy soha nem találom meg azt, amit tökéletes lenne. A Wunderlist-et korábban már próbáltam, de végül valamiért leszoktam róla. A most kiadott verzió 60 újdonságot, fejlesztést tartalmaz, így érdemes adni neki egy újabb esélyt. Aki még nem használ alkalmazást arra, hogy feljegyezze kisebb-nagyobb dolgait, annak talán ez a legjobb pillanat arra, hogy kipróbálja a Wunderlist-et.

A Wunderlist 3-ban bemutatkozik többek között az új, egységes felület, a real-time sync az eszközök között, illetve a publikus, könnyen megosztható listák. Az új verzió eddig iPhone, iPad, Android, Mac, illetve Weben érhető el, de kiemelték a készítők, hogy dolgoznak a Windows platformos verzión, ami elérhető lesz asztali és mobil készülékekre is.

appstore gplog

 

További letöltések: https://www.wunderlist.com/download/

 

 

Hasonló cikkek

Szólj hozzá