Home Programok Weblock – az iOS AdBlockja

(iOS) Asztali számítógépen a „pro” userek szinte mindig használnak valamilyen adblocker megoldást. Kényelmes, hiszen nem találkozunk felesleges reklámokkal, valamint még a gép és internetünk erőforrását is kíméli. Ez utóbbi mobilon hatványozottan fontos és hasznos dolog. A Weblock az egyik legjobb mobilos megoldás erre, ráadásul most ingyenes is a szokásos 2 dolláros ár helyett.

A program használata elég egyszerű, indítás után azonnal látjuk, hogy a „filterünk” inaktív. A beállításhoz elég egy a program által biztosított proxy címet beállítani az aktuális wifi kapcsolatunkhoz. A proxyn nem fog keresztül menni a teljes forgalmunk, nem kell aggódni. A proxy szerver arra van, hogy a beállított, blokkolni kívánt URL-eket a telefon ne tudja elérni. Mivel maga az alkalmazás nem is kell blokkoláshoz természetesen minden böngészővel (Chrome, Safari) működik a hirdetés blokkolása, sőt az alkalmazásokon belüli reklámokat is el tudja rejteni.

 weblock1 weblock2

Bal oldalon még látható a hirdetés, jobb oldalon pedig már nem.

Az alkalmazás iPhone-on és iPad-en is használható, sőt az iCloud sync segítésével a beállításaink minden eszközön elérhetőek lesznek.

weblock3

 

 

appstore

Hasonló cikkek

Szólj hozzá