Home Programok Végre itt a hivatalos Google Analytics iOS kliens

A Google Analytics a maga nemében megkerülhetetlen, az elsődleges webforgalom figyelő és elemző szolgáltatás. Akinek vannak oldalai, és kíváncsi a forgalmára, teljesítésére, szinte kötelező jelleggel használja az Analytics-et. Fájó hiányosság volt eddig a hivatalos Google kliens, kénytelenek voltunk third-party appokat használni akkor, ha éppen útközben szerettük volna ellenőrizni oldalaink mutatóit.

A várakozásnak vége azonban, hiszen végre a Google elkészítette a saját verzióját iPhone és iPad készülékre is. A Google Analytics természetesen ingyenesen érhető el az iTunes store-ból. Az alkalmazás mindent tud, amit egy ilyen apptól elvárhatunk. Természetesen kezeli a több fiókot, és több webhelyet is, így akinek nem 1 vagy 2 oldala van, annak sem kell aggódni, könnyedén válthatunk a site-ok között.

 screen568x568 (1) screen568x568

Azt nyilván nem lehet mondani, hogy a webes felület teljes funkcionalitását megkaptuk, de a legtöbb fontos adatot és számokat elérjük. Mindezt látványos és könnyen emészthető grafikonokkal, a Google-től már megszokott letisztult, világos felületen.

appstore

Hasonló cikkek

Szólj hozzá