Home Sajtóközlemények Megújult a Telenor MyTV

A megújult MyTV segítségével bárhol és bármikor megnézhetjük a foci VB meccseit vagy egy részt a kedvenc sorozatunkból, a Deezerrel pedig velünk lehet minden kedvenc zenénk. A Telenor legújabb applikációja, a MyPlayer mostantól abban segít, hogy milyen zenéket, filmeket és TV műsorokat érdemes megnéznünk.

MyPlayer alkalmazás a Telenor népszerű tévés és zenei szolgáltatásainak jelenlegi és jövőbeli használóinak nyújt személyre szabott zenei és műsorajánlót egyéni érdeklődésük alapján. Az applikáció az első használat alkalmával különböző tévés és zenei műfajokat, konkrét műsorokat és előadókat javasol, mintegy feltérképezve a felhasználó ízlését, majd ezek alapján kialakítja a személyes profilját.

Az alkalmazás minden egyes indításakor a személyes profilnak megfelelő ajánlókat készít a felhasználó számára, így áttekintheti az őt érdeklő műsorokat, előzeteseket nézhet meg a Videótárban, átböngészheti az aktuális zenei sikerlistákat, újdonságokat, sőt bármelyik dalba bele is hallgathat. A kiválasztott műsor vagy dal pedig egy gombnyomással elindítható és teljes terjedelmében megnézhető, vagy -hallgatható a MyTV vagy a Deezer alkalmazásokban.

A Telenor népszerű tévészolgáltatása, a MyTV megújult külsővel és kibővült tartalommal várja a felhasználókat. A foci vébé meccsei pedig még gyorsabban és egyszerűbben érhetők el, hiszen külön kategóriában szerepelnek, ráadásul a meccsek a lefújást követően, 24 órán keresztül visszanézhetők a videótárban, ami a késői kezdési időpontok miatt igazán jól jön. A MyTV-vel bárhol velünk lehet a tévénk – okostelefonon, számítógépen, laptopon és tableten, egyszerre akár négy különböző eszközön is, így egy időben párhuzamosan akár több készüléken is futhat a MyTV szolgáltatás.[1]

A Telenor Próba keretében a MyTV szolgáltatást most bárki kötöttségek nélkül kipróbálhatja mindössze 990 Ft havidíjért, amelyhez 1,5 GB belföldi adatforgalom, valamint az első hónapban ingyen Családi vagy Film csomag is jár.

A Telenor Deezer Zene szolgáltatásával több mint 30 millió könnyű- és komolyzenei számhoz férhetünk hozzá, melyekből saját zenei listákat állíthatunk össze házibulihoz, futáshoz vagy bármilyen más alkalomhoz. A kedvenc dalaink nem csak mobilinternetes[2] vagy Wi-Fi kapcsolattal, hanem offline üzemmódban is elérhetőek, akár négy különböző készüléken, mobilon, laptopon, táblagépen. Sőt, a dalokat, lejátszási listákat másokkal is megoszthatjuk, vagy egy-egy előadó és műfaj rádióját is hallgathatjuk.

A Telenor digitális, szórakoztató szolgáltatásai az alábbi linkeken érhetők el:

Szólj hozzá