Home Programok Itt a hivatalos Pinterest kliens Windows Phone-ra

A hivatalos alkalmazásoknak mindig örülünk, hiszen általában megbízhatóbbak, és valószínűleg stabilabb működést kínálnak, mint a rajongók, vagy bármely harmadik fél által készített programok. Persze ezekkel sincs baj, sokszor az ilyen lelkes otthoni, félprofil fejlesztők jóval megelőzik a hivatalos alkalmazásokat.

Ez történt a Pinteresttel is, hiszen mind a mai napig a portálnak nem volt saját készítésű alkalmazása. De ennek egy csapással véget vetett, hogy megjelent a Pinterest BETA appjuk a Windows Phone áruházban. Béta, azaz még nem titkolt módon megy a háttérben a fejlesztés, de már használható. De hogy mégis mi az a Pinterest? Egy olyan, talán közösségi oldalnak is mondható website, ahol főleg a vizuális élményekre fogékony emberek gyűlnek össze, és különböző témák szerint képeket töltenek fel, gyűjtenek össze. Mindenkinek lehet több kis táblája, ahová maga gyűjtheti a képeket.

 pinterest2 pinterest

Aki eddig már használta a weboldalt, annak tehát mindenképpen érdemes kipróbálnia az új Pinterest Windows Phone-os klienst, aki pedig most hallott először az oldalról, az nézzen körül, hátha talál kedvére való tartalmat.

windows-phone-store

Hasonló cikkek

Szólj hozzá