Home Szoftver Információ szivárgás a következő Androidról

Pár hónap, és itt a Google I/O, amit még azok is figyelemmel követnek, akiknek nincs androidos telefonjuk. Ezen a fejlesztőknek szóló konferencián várható többek között az új Android verzió bejelentése, de sokan várnak a szoftver mellett új hardvert is, egy esetleg frissített Nexus táblagépet, vagy okostelefont.

androidicons

Az Android Police által megszerzett dokumentumok arra utalnak, hogy a Google tovább simítja a rendszerei közötti határokat, és az új Androidban lévő ikonok sokkal jobban fognak hasonlítani a mostani webes szolgáltatásokéra. A cég célja nyilván az, hogy a felhasználó minél inkább otthon érezze magát a Google rendszerében, legyen az egy Chrome OS számítógép, egy Android telefon, vagy egy PC.

A rendezvényen valószínűleg szerepet kap az Android Wear, és a vele a viselhető okoskiegészítők is, amelyekről nem is olyan régen lebbentette le a fátylat a cég. Az androidos okoskiegészítő irány az, hogy nem csupán egy másodlagos kijelző a telefonhoz, hanem önállóan is működőképes eszköz, amely képes saját alkalmazásokat futtatni.

Szólj hozzá