Home Programok Elérhető a Mailbox Androidra, hamarosan jön az asztali verzió

Az emailt pár éve még sokan temették, azt gondolták a Facebook, az instant messengerek majd legyőzik és kiszorítják a mindennapi kommunikációból. A Google is belebukott a Wave projektjével, az email újrafeltalálásával. Az email tehát úgy jó ahogy van, és manapság inkább reneszánszát éli mint haldokolna, egyre több új emaillel kapcsolatos alkalmazás lát napvilágot.

tumblr_inline_n3ruzoiamp1rwxcgm-1

Az egyik ilyen app volt a Mailbox, ami iOS platformra jelent meg, és sokak kedvenc mobilos email alkalmazása lett. A cég sikerét jelzi, hogy a Dropbox felfigyelt rájuk és nagyjából egy éve felvásárolta őket. Szerencsére ez nem egy olyan felvásárlás lett, ahol igazából a fejlesztőkre és az ötletre volt szüksége a cégnek, magára az alkalmazásra nem. A Mailboxot nem zárták be, sőt pár napja végre megjelent az androidos verzió, és bemutatták az asztali (OS X) verzió előzetesét is.

tumblr_inline_n3rvc65uh61rwxcgm

A Mailbox andriodos verziója pont olyan mint az iOS-es, de szerencsére tökéletesen illeszkedik az Android világába is. Az asztali verzió még nem elérhető, béta tesztelési listára lehet feliratkozni – http://www.mailboxapp.com/, de az már a képernyőképekből látszik, hogy hasonló megjelenése lesz az OS X-es verziónak is, mint a mobilos társainak. Minimalista, átlátható. Ráadásul a mobilon már jól ismert gesztusok a touchpad segítségével itt is működnek, így aki rutinos Mailbox felhasználó, valószínűleg könnyen hozzá tud majd szokni az asztali verzióhoz is.

gplog

Hasonló cikkek

Szólj hozzá