Home Szoftver ESET Mobile Security Home Edition licenc fél áron (x)

Szeretnénk figyelmébe ajánlani egy hétig tartó rendkívüli akciót, melynek keretén belül ESET Mobile Security Home Edition licenc vásárolható 1, 2 vagy 3 évre 50%-os kedvezménnyel. A kedvezmény 2014. február 21-től február 28-ig, új, 1, 2 vagy 3 éves, teljes árú ESET Mobile Security Home Edition szoftver vásárlása esetén érvényes. Az akció más kedvezményekkel (diákkedvezmény, nyugdíjas kedvezmény, nonprofit kedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.

Az ESET Mobil Security Home Edition segítségével biztonságban tudhatja okostelefonját, tabletjét és PDA-készülékét is.

ESET Mobile Security főbb jellemzői

Jelszavas védelem

Meggátolja a védelmi program illetéktelen eltávolítását, illetve a beállítások módosítását.

Táv-lezárás

A táv-lezárás funkció egy elküldött SMS üzenet segítségével biztosítja a telefon lezárását. Ha elveszíti telefonját, és szeretné azt zárolni, küldjön egy speciális SMS parancsot bármely mobilkészülékről az Ön telefonszámára, így a jogosulatlan felhasználók nem tudják használni a telefont, mivel ahhoz meg kell adni az Ön által korábban beállított jelszót.

Távoli jelszó-visszaállítás

Abban az esetben, ha elfelejtette jelszavát az „SMS jelszó-visszaállítás bekapcsolása” beállítás lehetővé teszi biztonsági jelszavának visszaállítását oly módon, hogy SMS parancsüzenetet küld egy olyan mobil készülékről, amely szerepel az Értesítendő címzettek listájában.

GPS nyomkövető modul

A GPS modul segítségével az elveszett vagy eltulajdonított mobil eszköz helyzete előre megadott telefonszám(ok)ra SMS formájában automatikusan elküldhető.

Táv-törlés

Ellopott telefonkészülék esetére a táv-törlés funkció egy elküldött SMS üzenet segítségével biztosítja minden, a telefonon tárolt adatok törlését (dokumentumok, képek, naptár, névjegyzék és üzenetek), beleértve a telefonhoz tartozó memória kártya tartalmát is.

Vásárlás

Szólj hozzá