Home Programok Frissült, és olcsóbb is lett az IM+

(Windows Phone) Bár manapság, ha üzenetküldés, akkor Whats App és társai, azért a normál „messenger” alkalmazásokat és szolgáltatásokat is sokan használják. Az IM+ azt a problémát oldja meg, hogy ahány ember, annyi hálózat. Az alkalmazás ugyanis szinte az összes népszerű üzenetküldő, illetve chat-elő protokollt támogatja, így nem kell különböző appokat a telefonra telepíteni és felváltva használni, hanem egy helyen kezelhetünk minden beszélgetést.

Melyek ezek a hálózatok? Hát például a Skype, VK, (az „orosz facebook”), Facebook, Yahoo!, ICQ, Google Hangouts/Talk és még számtalan más egyéb. A héten kiadott 3.0-ás verzióval nemcsak jobb, hanem olcsóbb is lett az alkalmazás, hiszen a szokásos 4.99 dolláros ár helyett most csak 1.99 dollárt (átszámítva kevesebb mint 500 forintot) kell fizetni érte.

Az IM+ szerencsére egy olyan app, aminek a fejlesztői még nem felejtették el a Windows Phone 7-es felhasználókat, így számukra is elérhető az alkalmazás. (A Microsoft rendszere mellett természetesen az összes többi nagy, jelentős mobiloperációs rendszeren elérhető az app, így például a Android és iOS verzió is van belőle)

Ingyenes verzió:

windows-phone-store

Fizetős verzió:

windows-phone-store

Hasonló cikkek

Szólj hozzá