Home Hírek Máris elindultak az első pletykák az iPhone 6-tal kapcsolatban

Honnan máshonnan indulhatna meg egy iPhone-nal kapcsolatos pletyka, mint Ázsiából. Noha a készülék büszkén viseli, hogy „designed in California”, az összeszerelést, illetve magukat az alkotóelemek gyártását is a Távol-Keleten végzik. A dél-koreai ET News portál kínai forrásokra hivatkozva azt várja, hogy a következő iPhone modell neve nem számozással lesz ellátva, hanem egyszerűen csak iPhone Air lenne.

Az „Air” természetesen a telefon vékonyságára utal, állítólag 6 milliméter vastag lesz. A jelenlegi új iPhone, az 5s  7,6 milliméter vastag, tehát nem tűnik lehetetlennek ekkora faragás. Az Air modellnév pedig jól illeszkedne a gyártó többi termékének a sorába (iPad Air, MacBook Air).

A másik eddig reálisnak tűnő fejlesztés, hogy a telefon képernyője is nagyobb lesz, mint a jelenlegi, illetve az eggyel korábbi 5-ös modell 4 hüvelykes készüléke. Az új modell kijelzője a várakozás szerint 4,7 és 5 hüvelyk közé eshet. az így megnövelt készülékházban talán lenne hely a hardvernek a keskenyebb kialakítással együtt.

Szólj hozzá