Home Programok Akciós iOS alkalmazások

Ez is egy újfajta poszt az oldalon, hiszen eddig nem foglalkoztunk közvetlenül az Apple operációs rendszerével, de most igyekszünk a fontosabb iOS-t érintő híreket, érdekességeket, – esetleg pletykákat – megosztani veletek. Ennek a rovatnak az első cikkét olvashatjátok most, amiben kedvezményes árú iOS programokról számolunk be.

SoundHound ∞ (iPad verzió)

soundhound

A SoundHound egy olyan alkalmazás, amely képes felismerni az éppen szóló zenét a telefon környezetében. Pár másodperc elemzés után kikeresi az adatbázisból, és máris tudjuk, hogy pontosan milyen előadótól, melyik szám szól. A szokásos 7 dollár helyett most ingyenesen letölthető.

Sleep Cycle alarm clock

sleepcycle

Ezzel az alkalmazással garantáltan frissen és üdén ébredsz. A program figyeli az alvási szokásaidat, naplózza és megpróbál egy idősávon belül akkor felébreszteni, amikor a legéberebb vagy. Használathoz a telefont ajánlatos a fejünk mellé tenni az ágyra (a képernyőt ne lockoljuk le, és lehetőleg legyen töltőn a telefon, ha nem akarjuk, hogy reggelre lemerüjön). A szokásos 2 dollár helyett most 1 dollárért vásárolhatjuk meg. Ennyiért tuti vétel.

Scanner Pro  (iPad verzió)

scannerpro

A Scanner Pro-val scannerré változtathatjuk a telefonunkat. A szoftverrel a telefon által készített képeket egyszerűen finomhangolhatjuk a legjobb minőség érdekében. A beolvasott dokumentumokat utána elküldhetjük emailben, kinyomtathatjuk, vagy népszerű Cloud szolgáltatásokba menthetjük el. Egészen pontosan 7 dollárt spórolunk, ha most csapunk le az alkalmazásra.

Groceries 4

groceries4

A Groceries használatával könnyedén tudunk összeállítani egyszerű bevásárlási listát. Csak kezdjük el gépelni a vásárolandó dolgokat, és a program máris dobja a megfelelő találatokat. Normál esetben sem drága, csupán egy dollár, de most ingyenesen juthatunk hozzá.

Splitter Pro

splitterpro

Ha nem elégszünk meg az egyszerű képek készítésével, de nem akarunk a számítógépen időt eltölteni képek összevágásával, effektezésével, a Splitter Pro-t nekünk találták ki. Segítségével könnyedén tudunk látványos montázsokat, effekteket összehozni. Normál esetben 2 dollár, de most egy rövid ideig ingyen is a miénk lehet.

Map My Fitness

mapmyfitness

Amióta az okostelefonokat feltalálták, az egyik legnépszerűbb alkalmazás csoport a mozgást segítő, és naplózó fitnesz programok. Ezekkel lassan Dunát lehet rekeszteni, ezek közül egyik, a Map My Fitness most ingyenesen elérhető. Aki eddig még nem használt ilyet, vagy éppen nincs megelégedve a jelenlegivel nézzen rá, most pénz költése nélkül megteheti.

Meeting-Recorder (iPad verzió)

meeting

Ha gyakran felejtünk el dolgokat, amiket egyszer már elmondtunk valakinek, vagy szeretünk magunkban beszélni, ötletelni, ezt az appot nekünk találták ki. Egyszerűen és gyorsan tudjuk felvenni a beszélgetéseket mp3, vagy aac formátumban. Ezen kívül készíthetünk melléjük képeket, feljegyzéseket, és felcímkézhetjük azokat a későbbi visszahallgatásokhoz.

 

Hasonló cikkek

Szólj hozzá