Home Játékok Megjelent a Temple Run 2 Windows Phone-ra

A Temple Run szinte berobbant a mobiljátékok piacára, és nevezhetjük kategóriateremtőnek is akár. Az biztos, hogy ezt a fajta „végtelen” játékmenetet ők találták el elsőként a legjobban. Az első verzió még iOS-en debütált, de lassan más platformokra is átszivárgott, és azóta már több része is megjelent. A második epizód Windows Phone-os verziójára közel egy évet kellett várni, de a lényeg, hogy végre itt van, és játszható. Már akinek Windows Phone 8-as készüléke van, 1 GB RAM társaságában.

A Temple Run 2 egyébként – nem meglepő módon – hű marad az eredeti verzióhoz. Alapvetően egy feladatunk van, futni, mégpedig úgy, hogy lehetőleg a legtöbb érmét és extra dolgot felszedjük úgy, hogy közben nem botlunk meg, vagy éppen nem megyünk neki a tereptárgyaknak. Egyszerűnek hangzik, de egy idő után azért már nem az, a játék gyorsít, és folyamatosan nehezedik. A játék kinézetében azonban sokat változott, szebb, jobban kidolgozott lett a környezet, és a főszereplő is, és alaposan megújultak az extrák is. Újdonság, hogy már nem csak futhatunk, de vannak olyan részek is a játékban, ahol éppen egy folyóban csúszunk, vagy egy bányában egy elszabadult kocsiban egyensúlyozunk.

 templerun2_2  templerun2_1

A Temple Run 2 ingyenesen letölthető, ahogy említettük Windows Phone 8 és 1 GB RAM szükséges a futtatásához. A 512MB RAM-os verzió is készülőben van, így a teljes WP8-as platformon játszható lesz a játék.

windows-phone-store

Szólj hozzá