Home Sajtóközlemények Androidra fejlesztesz? Frissítsd a tudásod!

Decemberben indul a HWSW és az IT Factory Android-fejlesztői képzésének második üteme, amiben az új Android-verziók képességeivel és újdonságaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Az Android fejlesztői szemszögből rengeteget fejlődött az elmúlt évben, ezeket az újdonságokat szemlézi a HWSW és az IT Factory közös App! képzéssorozatának következő része, az Android Update. A 2013. december 5-én kezdődő, hét alkalmas, húsz órás gyakorlatorientált képzésen a világ legnépszerűbb operációs rendszerével foglalkozunk majd, elsősorban az elmúlt év friss képességeire fókuszálva.

A képzés óráit Ekler Péter, a Budapesti Műszaki Egyetem (BME-AUT) adjunktusa tartja, aki gyakorlott Android-fejlesztő és -oktató, sokadik éve foglalkozik mélyrehatóan mobil operációs rendszerek programozásával. Ahogy az a korábbi App!képzéseken megszokottá vált, a HWSW igyekezett a téma gerincét előadó oktató mellé neves hazai szakembereket felvonultatni: vendégelőadónk lesz Földházi Péter (EPAM), Árvai Zoltán (Kitchen Budapest) és Veres-Szentkirályi András (Silent Signal) is.

A részvételt olyan androidos alapismeretekkel rendelkező fejlesztőknek ajánljuk, akik tovább szeretnék mélyíteni, bővíteni tudásukat, emellett fejlesztési projektmenedzsereket is várunk. Azok számára, akik most szeretnék felvenni a fonalat, ingyenesen elérhetővé tettük a tavalyi Android-fejlesztői képzés videoanyagának egy részét, ezeket, illetve a Java alapozó képzést megnézve könnyebb lesz bekapcsolódni a most kezdődő tanfolyamba. A képzés formátuma tantermi előadás és webközvetítés vegyesen – a szabad helyek erejéig várjuk a tanterembe a hallgatókat, a többiek webes közvetítés keretében kapcsolódhatnak be, ahol élő chaten keresztül lehet feltenni kérdéseket. A képzés részletes tematikája a weboldalunkon található, ugyanitt érthetők el az ingyenes alapozó előadások, és itt lehet regisztrálni is.

Az App! konferencia- és képzéssorozatot a HWSW 2011-ben hívta életre, a képzéseinken szakmai partnerünk az IT Factory. Az elmúlt másfél évben lezajlott 40 órás mobilalkalmazás-fejlesztői képzéseinken több mint 300 hazai szakember vett részt.

Ízelítő az előző Android-fejlesztői képzésből:

Szólj hozzá