Home Hack Megjelent a CyanogenMod installer

Az Android rendszer nyitottságának hála, ha nem vagyunk elégedettek a telefon operációs rendszerével, lecserélhetjük azt bármikor. Feltéve persze, ha van közösségi támogatás a készülékhez, készek vagyunk rootolni a telefont, és végigolvasgatni sokszor több oldalas dokumentációkat, mit hogyan is kell csinálni. Egy hétköznapi ember nem biztos, hogy nekiállna ennek.

Ezen a problémán segít a népszerű közösségi ROM, a CyanogenMod új alkalmazása, amely teljesen egyszerű módon képes bennünket végigvezetni a telepítésen. Fontos kiemelni, hogy csak azokkal a telefonokkal és táblagépekkel kompatibilis a dolog, amelyek a megfelelő Wiki oldalon fel vannak sorolva. Ez jelenleg jóval kisebb lista, mint a CyanogenMod általános listája.

A telepítő két részből áll, egy Android alkalmazásból, amelyet a Play Store-ból tudunk letölteni, és az asztali párjából, amelyhez pedig valamilyen Windows-t futtató PC-re lesz szükségünk. Ezek után nincs más dolgunk, mint egy lehetőleg jó minőségű USB kábellel összekötni a készüléket a számítógépünkkel, és mehet is a telepítés.

gplog

Szólj hozzá