Home Hardver Hajlított kijelzős, öngyógyító LG mobil

Az LG végre pontot tett a pletykaáradat végére, és hivatalosan is bejelentette hajlított kijelzővel rendelkező okostelefonját, az LG G Flexet. A készülék a jelenlegi LG csúcskategóriás mobiljának, a G2-nek örökölte a kinézetét, hátulján a gombokkal. De ez távolról sem az egyetlen furcsa és meglepő részlet.

A készülék egyik nagy dobása az – állítólag – ergonomikus, hajlított kijelző. A 6 hüvelykes OLED panel egyébként „csak” 720p felbontású. A borítás alatt viszont igazi erő lakozik: a mérnökök egy 4 magos, Snapdragon 800 processzort, és 2 GB RAM-ot tuszkoltak a vékony (8.7 milliméteres) házba. A hátlapon egy 13 megapixeles kamera található, a rendszer energiaellátásáról pedig a 3500 mAh-ás akkumulátor gondoskodik. A telefonon az Android 4.2.2-es verziója fut, az LG saját felületével megtámogatva.

A másik igazán érdekes dolog a készülék hátulján található rugalmas bevonat, amely az LG szerint „öngyógyító”. Na nem a hardverhibákat képes javítani, hanem a hátlapon lévő kisebb – nagyobb sérüléseket gyógyítja be pár perc alatt, így tok nélkül is karcementes, és újszerű maradhat a mobilunk.

Az LG G Flex-et Dél-Koreában dobják először piacra, nagyjából egy hónap múlva, az európai bevezetésről és az árról még semmit nem tudni.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá