Home Programok Traffipaxjelző okostelefonra

A traffipax helyzet kényes téma a mindennapokban, de egy traffipax jelző szoftver még a leglegálisabb, fájdalommentes, és legolcsóbb megoldása annak, hogy elkerüljük a gyorshajtásos csekkeket. Ilyen alkalmazásból természetesen nem egy létezik a világon, ám a hazai viszonylatban a Traffi Hunter mindenképen kiemelkedik a tömegből.

Az igazán minőségi alkalmazás 2012. decemberében jelent a piacon, és azóta Android és iOS platformon is a kategória egyik legkedveltebb alkalmazása lett. Köszönhető ez talán annak, hogy az emberek véleményét meghallgatva, az ötleteket beleépítik az appba. Ez pedig nagyon fontos egy ilyen eleve „közösségi módon” használt programnál. A szoftver képességei egyébként nem állnak meg ott, hogy pár traffipax-ot képes előre jelezni.

 traffihunter  traffihunter2

Más, hasznos és főleg utazás során gyakran előforduló POI adatbázissal feltöltötték az alkalmazást. Ilyenek például az benzinkutak, éttermek, vagy éppen ATM-ek listája. Ha mindezt megkapjuk egy szoftverrel, minek többet tartani a telefonon. A traffipax poi listák folyamatosan frissülnek, több forrásból, és természetesen mi magunk is adhatunk hozzá új bejegyzéseket az alkalmazáson belüli jelentés funkcióval.

 

 traffihunter3  traffihunter4

Olyan kisebb – nagyobb dolgokra is figyeltek a fejlesztők, mint például az internet-kapcsolat nélküli működés, a fekvő mód  támogatása, vagy éppen a folyamatosan működő mód.

Az alkalmazás indult a 2013-as Év Alkalmazása díjért, ha tetszik, vagy ha már éppen meg is spórolt nektek pár ezer forintot, nyomjatok a Tetszik gombra a következő linken: http://appramagyar.hu/appok/traffi-hunter/

gplog

Hasonló cikkek

Szólj hozzá