Home Hardver Feltűnt a Nexus 5 a Google Play Store-ban

Hatalmas baki, vagy ügyes marketingfogás? Nem tudjuk meg soha, de annyi biztos, hogy az új Nexus modell körüli érdeklődést újabb információ korbácsolta fel: megjelent a Google Play Store-ban a Nexus 5, a Google új referencia telefonja.

Már jóval az új Nexus modell bejelentése előtt elkezdtek szállingózni a pletykák, találgatások a hardverről. Az Android 4.4 (azaz a KitKat) bemutatása után azonban már szinte természetesnek vettük, hogy jönni fog az új Google referencia készüléke, amely általában kedvező árával, kiváló minőségével, és természetesen friss szoftverével teszi magát a geek-ek kedvencévé. A Google sokáig tagadta, hogy a Nexus 5 gyártópartnere az LG, ám a kémfotók és videók alapján szinte biztos a beszállító.

nexus5-play-store

A Google Play online áruházban egy baki, vagy éppen szándékos „hiba” folytán a Nexus 5 hivatalos termékoldala elérhetővé vált, aminek hála a készülék végső kinézete, és ára is napvilágra került. Ezek alapján a 16 GB-os változat 349 dollárba fog kerülni, ami pontosan megegyezik az előd, Nexus 4 árával.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá