Home Hardver Minden kiszivárgott a Nexus 5-ről

A Google referencia telefonja iránt már-már akkora érdeklődés van a megjelenés előtt, mint az Apple szent iPhone-ja iránt. A legújabb Nexus 5 készülékről szinte már minden lényeges információ kiderült, most pedig már egy videón is bemutatkozik a készülék.

 nexusae0_image42  nexusae0_image41

A felvételen minden bizonnyal még nem a végleges készülék látható, de közel állhat ahhoz. A telefont az LG fogja gyártani, kijelzője a trendeknek megfelelően verzióról verzióra nő, most már 5 hüvelyknél jár. Felbontása minden bizonnyal FullHD lesz, az erőről pedig a Snapdragon 800 processzor és 2 GB memória gondoskodik. A videón látható modell belső tárhelye 16 GB, de valószínű, hogy több verzióban is kapható lesz. A főkamera 8 megapixeles, az előlapon pedig egy 1.3 megapixeles. A mobil ára Amerikában 299 dollár lesz.

nexusae0_image45

A 7 perces videón a készüléket alaposan megnézhetjük kívülről valamint a beállításokon és szoftvereken is végigmegy a bemutató. Apró érdekesség, hogy az operációs rendszer még nem a beharangozott KitKat néven szerepel, hanem Key Lime Pie.

2 hozzászólás to this post
  1. […] A Google új telefonja iránt már-már ugyanolyan hisztérikus az érdeklődés, mint az Apple iPhone-jai iránt. Pedig az új Nexus 5-ről szinte már minden lényeges információ kiderült. Tudható, hogy a telefont az LG fogja gyártani, kijelzője öt hüvelyk körül lesz. A kijelző felbontása szinte teljesen biztosan FullHD lesz, a processzor Snapdragon 800 lesz, a memória két, a belső tárhely pedig 16 gigabájt lesz. A hátoldali kamera nyolc megapixeles, az előlapon pedig egy 1,3 megás lesz. Ami az operációs rendszert illeti, az elnevezések terén még van némi bizonytalanság: a beharangozott Android 4.4 (KitKat) a tesztgépeken még Key Lime Pie néven fut. A mobil ára Amerikában 299 dollár lesz — írja az android.rook.hu. […]

Szólj hozzá