Home Programok Megjelent az ESET Mobile Security for Android legújabb verziója (x)

Megjelent az ESET Mobile Security for Android legújabb verziója, amely új funkciókkal biztosítja a legelterjedtebb operációs rendszerrel futó okos eszközök legmagasabb szintű védelmét.

Az új termékverzió a prémium változat mellett a korlátozott funkciókat biztosító ingyenes változatban is elérhető. Az ingyenes verzióhoz aktiválható egy 30 napos próbalicenc, mely segítségével egy hónapig a prémium verzió összes funkciója használható.

A Google Play-en csak a korlátozott funkciókkal működő ingyenes verzió érhető el.

eset_mobile_security_for_android

AZ ESET MOBILE SECURITY FOR ANDROID ÚJDONSÁGAI:

  • Live Grid
    A valós idejű védelem, kiegészítve a felhő-alapú technológia előnyeivel most még hatékonyabb és jobb védelmet nyújt az egyre növekvő számú veszélyforrások ellen.
  • Kéretlen alkalmazások keresése
    Ez a funkció biztosítja azt, hogy ne kerüljenek olyan alkalmazások Ügyfele készülékére, amelyek a felhasználó tudta nélkül eszköztárakat telepítenek, vagy követik a felhasználó keresési eredményeit, vagy más, nem egyértelmű célból települnének a készülékre.
  • Alkalmazások auditálása
    Ennek a funkciónak a segítségével a telepített alkalmazások listáját láthatja kategóriákba rendezve. Egyes alkalmazások hozzáférhetnek olyan szolgáltatásokhoz, amelyek pénzbe kerülnek, nyomon követhetik a helyét, elolvashatják a névjegy adatait vagy SMS-eit. Az új ESET Mobile Security for Android-dal ellenőrzésünk alá vehetjük ezeket az alkalmazásokat.
  • Ütemezett ellenőrzés
    Lehetővé teszi a készülék ellenőrzésének automatikus futtatását egy előre megadott időben.
  • Adathalászat elleni védelem
    Védelmet nyújt olyan káros weboldalak ellen, amelyeknek a célja az olyan érzékeny adatok eltulajdonítása, mint a bankszámlaszámok, hitelkártyaszámok, PIN kódok vagy felhasználónevek és jelszavak.
  • SMS-ek és hívások idő- és csoport alapú tiltása
    Az új funkció segítségével SMS-eket és bejövő hívásokat lehet letiltani meghatározott feladóktól és időpontokban.
  • Táblagép támogatás
    Az ESET Mobile Security for Android megújult kezelői felülete észleli, ha az alkalmazást táblagépre telepítik, így az eszköz elforgatásakor a grafikus felület is elfordul.
  • Sziréna
    A sziréna SMS-en keresztüli aktiválásával a készülék zárolása mellett a kiadott hangjelzés segítségével, könnyen megkereshető az eltűnt készülék.

Vásárlás: http://szoftvervasarlas.co.hu/mobil-szoftverek/453-eset-mobile-security-home-edition.html

Próbaverzió: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems

 

(Blogunk támogatója a héten a szoftvervasarlas.co.hu, köszönjük!)

Hasonló cikkek

Szólj hozzá