Home Hírek Huawei Mate a Telenornál

Már kapható a Telenornál a Huawei óriásmobilja, ami inkább már a phablet kategóriát súrolja. A Galaxy Note-ot szorongató Mate egyébként nem szégyenkezhet belső és külső téren sem, kifejezetten okos és erős készüléket tisztelhetünk a személyében. (A tisztelet már a méret miatt is kijár neki).

A Mate óriási, 6.1 hüvelykes IPS kijelzőt kapott. Ekkora képernyő mögött bőven van hely a technikának, így a mérnököknek igazán nem kellett spórolni. A Mate négymagos, 1.5Ghz-es processzort és mellé 2GB RAM memóriát kapott, amik biztosítják, hogy akadásmentesen fussanak az alkalmazásaink. Az nagy kijelzőt és a combos hardvert természetesen táplálni kell, erről a több mint 4000 mAh-ás akkumulátor gondoskodik.

huawei_mate

A készülék egyes tarifacsomagokban (természetesen a drágább havidíjakra kell gondolni) már 0 forintért is hazavihető, de egy kisebb, pl. 5000 forintos csomag mellett sem kell többet az asztalon hagyni, mint 40-50 ezer forint. Ezért a méretért és teljesítményért ez igen kedvező árnak mondható, így akinek a „méret a lényeg”, az lesse meg a Mate-t.

Szólj hozzá