Home Játékok Jön a Rovio új játéka

Hamarosan a boltok polcán, azaz a készülékek képernyőjén a Rovio legújabb játéka. Akár mondhatnánk azt is, hogy a „legújabb sikerjátéka”, azonban tény, hogy az Angry Birds sikerét eddig még nem tudták megismételni. Hiába készült a Bad Piggies és az Amazing Alex is a Rovio boszorkánykonyháján, a nagy siker és a vele járó „hype” elmaradt.

 

Talán ezért is döntöttek úgy, hogy megpróbálják egy kicsit más felől megközelíteni a dolgot, és inkább kiadóként bábáskodni játékok felett.  A Tiny Thief pontosan egy ilyen játék lesz, ami június 11-én debütál – a szokás szerint -elsőként iOS platformon. A játék a cég által meghirdetett Rovio Stars kampány része, amikor is külső fejlesztőknek segítenek a játékok kiadásában és elkészítésében, no persze csak akkor, ha az megüti a mércét. A Tiny Thief így például a 5ants nevű, barcelonai székhelyű fejlesztő csapat játéka.

ios_5_ants_tiny_thief_01

A játék egy kitalált középkori világban játszódik, ahol egy negatív hőst, konkrétan egy tolvajt alakíthatunk. A kis tolvaj bőrébe bújva különböző fejtörőket, kirakós játékokat kell megoldani ahhoz, hogy sikerrel teljesítsünk egy-egy pályát.

Az iOS verzió után valószínűleg pár nappal már az Android készülékek gazdái is élvezhetik a játékot.

Szólj hozzá