Home Játékok Megjelent a Jetpack Joyride

A Halfbrick Studio – akinek többek között a Fruit Ninját is köszönhetjük – végre bejelentette, hogy elkészült a Jetpack Joyride Windows Phone-os verziójával, és ingyenesen elérhetővé tették. A játék ráadásul az Xbox Live égisze alatt működik, így achivementeket is gyűjtögethetünk a profilunkhoz. Egyetlen negatívum, hogy sajnos csak a legfrissebb operációs rendszerrel rendelkező készülékeken, azaz a WP8-on érhető el a játék. Windows Phone 7.x-es verzióról nincs szó.

A játék a klasszikus „végtelen” pályamodellre épít, így itt nincsenek szintek, vagy állomások. Ha elkezdünk egy menetet, az csak egyféle képpen fejeződhet be, úgy, hogy meghalunk. A sztori szerint főhősünk, Barry Steakfrie, elkezdett dolgozni egy gyárban, mint jetpack tesztelő, ám a tudomására jutott, hogy a főnökei valami rosszat, és gonoszat terveznek. Így megpróbál megszökni a laborból, és itt kezdődik a végtelen kaland.

jetpack-wp

Az irányítás pofonegyszerű, ahogy az ilyen játékoknál lenni szokott, a főhős magától fut, nekünk csak akkor kell beavatkozni, amikor szeretnénk. Ilyenkor csak rá kell bökni a kijelzőre, és aktiválódik a jetpack, emberünk felemelkedik. Ha hosszan nyomjuk, magasabbra megy, illetve fent is marad természetesen. A játék során coin-okat gyűjthetünk, amit később a boltban levásárolhatunk, különböző kiegészítőkre. Ezek lehetnek ruhák, jetpack „tuning” vagy éppen járművek. Ugyanis a menekülésünk során különböző járműveket is felvehetünk, amelyek a pályán mindig máshogy viselkednek. Lehet ez éppen teleport, sárkány vagy akár bután repülő csirke.

A játék iOS és Android platformon már bizonyított, így valószínűleg nagy siker vár rá a windowsos játékosok között is.

Letöltés:

jetpack-cover

Szólj hozzá