Home Hardver Samsung Galaxy S IV – Mit tudunk?

A címben feltett kérdésre a válasz az, hogy hivatalosan semmit. Nem hivatalosan pedig már elég sok mindent. A pletykahadjárat már tavaly elindult, látható, hogy a Samsung zászlóshajója körül nem csitul az érdeklődési hullám, verzióról verzióra nagyobb a felhajtás körülötte.

A SamMobile állítása szerint a készüléket Európában és Ázsiában már áprilisban, míg a többi piacon – köztük Amerikában is – csak 1-2 hónappal később fog debütálni az új Galaxy S.

GalaxySIV

A legújabb pletykák szerint a készülék – kódszáma i9500 – kijelzője tovább nő, immár 5″ átmérőjű Super AMOLED full HD panel tölti ki az előlapot. A központi egység elképzelhető, hogy az idén bejelentett 8 magos Exynos 5 Octa processzor lesz. Épphogy divatba jöttek a 4 magos mobilprocesszorok, erre a Samsung máris ráduplázna?

Memóriának 2GB RAM-ot pletykálnak és mellé a Mali-T658 GPU is jó választásnak tűnik. A hátlapra a hírek szerint egy 13 megapixeles modell fog kerülni, még az előlapi kamera 2 megapixeles lesz.

Az „unalmas” technikai részletek között van egy izgalmasnak ígérkező is, a maXTouch, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a kijelző érintése nélkül vezéreljék a készüléket. Ez nem új technológia, más gyártóknál már láthattunk ilyet, Samsung készülékekben azonban még nem.

 

Hasonló cikkek

Szólj hozzá