Home Hardver Huawei Ascend Mate – minek nevezzelek?

A CES-en tűnt fel hivatalosan először a Huawei gigászi mobilja, vagy kisebb táblagépe mobiltelefon funkcióval, vagy mi. Nehéz ugyanis nevet találni egy 6.3 hüvelykes képernyővel rendelkező eszköznek. Kínában már rendelhető az újdonság, így már a közelítőleges árát is lehet tudni. 

A Mate a kínai Liaow oldalán tűnt fel, nem kevesebb mint 575 dollárért, ami átszámítva nagyjából 124 ezer forintos nettó ár, ami igen kedvezőnek tűnik egy ilyen készülékért. Mert a kijelző mögött azért a technológia sem másodlagos. A készülékben négymagos K3V2 processzor található, amit 2 GB RAM támogat. A 6.3 hüvelykes kijelző  720 x 1280 pixelfelbontású IPS+ technológiájú panel. A „telefon” főkamerája egy 8 megapixeles modell, de az előlapon is van egy, amely 2 megapixeles. A Mate gigászi, 4050 mAh-ás akkumulátorral kerül a boltokba.

huawei-ascend-mate

Hasonló cikkek
1 hozzászólás to this post
  1. […] óriásmobilja, ami inkább már a phablet kategóriát súrolja. A Galaxy Note-ot szorongató Mate egyébként nem szégyenkezhet belső és külső téren sem, kifejezetten okos és erős […]

Szólj hozzá