Home Hírek Samsung Galaxy S2: jön a Jelly Bean

Jó hír a Galaxy S2 tulajoknak, hogy a Samsung betartja az ígéretét, és kiadja a 2011-es csúcsmodelljére is az Android legújabb, Jelly Bean kódnevű operációs rendszerét. A jókora csomagnak ígérkező frissítés tartalmazni fogja természetesen Project Butter névre hallgató fejlesztést is, ami arra hivatott, hogy gördülékenyebbé tegye a megjelenítést a telefonokon. 

A felhasználói élmény fokozása mellett több újdonságot is megkap a Galaxy S2, ami az 2012-es csúcsmodellben, az utód Galaxy S3-ban debütált. Ez például a Smarty Stay, a Pop-up Play, illetve a videózás közben “Pause” funkció. Megjelenik ezek mellett a profilok kezelése is, ami bár főleg közös használatú táblagépeknél fontos, itt is jól jöhet.

galaxy_s2_jelly_bean

Fontos részlet, hogy a frissítés a telefon belső (a felhasználó által felhasználható) memóriáját 12 gigabájtről 11-re csökkenti.  Ennek nyomán a teljes belső memóriát és a rendszer tárhelyét is újrapartícionálja a frissítési folyamat. Így érdemes felkészülni arra, hogy nem egy 10 perces folyamat lesz az új operációs rendszerre való átállás, így érdemes teljesen feltöltött telefonnal nekiállni. A frissítés a hírek szerint heteken belül elérhető lehet.

5 hozzászólás to this post
 1. Köszi, majd befrissítem a cikket, sajna ez egy korábbi cikk lett volna, de bent ragadt a WP-ben, ezért került csak ma ki

 2. Hivatalossan mèg mindig semmi hìr az S2 frissitèsnek amit Kies-en keresztűl lehetne megcsinálni
  Legalábbis a T-mobile nál nem tudnak mèg róla!!!
  Azt ìrták pár napja hogy nem kaptak S2 re Jelly Bean softvert !!!

  Ennit a hivatalos T-mobilos frissìtèsekről!!!

 3. Valamit én ronthattam el???
  4honapja van meg az s2 ics-el felszerelve!
  A telefon független,a sim pedig t-mobilos!!
  Rengeteg helyen olvastam már hogy kijött s2 re a jellybean de egyszerűen nekem nem is ajánlja fel se a telefon, sem a kies amit az internetröl töltöttem le!!!!
  Van még valaki ilyen cipőben,vagy csak én vagyok ilyen botos????

Szólj hozzá