Home Hardver Tegra3 alapú ZTE telefon 160 dollárért?

A ZTE-nek, úgy látszik, komoly tervei vannak az Android piacán, és folyamatosan újabbnál újabb készülékekkel támadja a felhasználókat. Ez számunkra a legjobb, hiszen ha több a gyártó, nagyobb lesz az árverseny is. Most viszont szinte hihetetlen áron kínálja legújabb telefonján a gyártó.

Természetesen csak Kínában. De egy Tegra3 alapú telefon 160 dolláros áron még ott is nagyon jó vételnek számít. A ZTE U950 belsejében ugyanis egy 1.3GHz-en duruzsoló Tegra 3 chip lapul, ami mellé 1GB RAM-ot tett a ZTE. Belső tárhely nem túl nagy, mindösszesen 4GB és azt sem tudni egyelőre, hogy ez bővíthető-e microSD kártyával. Kijelzője a trendeknek megfelelően már méretes, 4,3 hüvelyk átmérőjű. A 9 milliméter vékony készülékházba még egy 2000 mAh-os akkumulátort és egy előlapi kamerát is sikerült bepasszírozni a mérnököknek.

Hazai forgalmazásban ne nagyon reménykedjünk, hasonlóan korábbi „bombasikernek” ígérkező telefont sem hozott be a gyártó Európába. Marad a feketeimport, már ha van rá esély, illetve vállaljuk a rizikót…

Hasonló cikkek

Szólj hozzá