Home Hardver Jön az ASUS Padfone 2

Októberben fogja bemutatni az ASUS a Padfone következő generációját, amely frissített design-nal, és korszerűsített hardverrel igyekszik majd vásárlókat szerezni magának. Október 16-án lesz az bejelentés, amire már kiküldték a sajtómeghívókat. Egy korábban kiszivárgott képnek köszönhetően azon már sejteni lehet, hogy mi lesz a gépház alatt.

A Padfone 2 lelke egy négymagos, 1.5 GHz Snapdragon S4 Pro processzor lesz, amelyet 2 GB RAM segít a szürke hétköznapokban. A telefonnak egy 4.7 hüvelyk átmérőjű, 1280 x 720 pixel felbontású Super IPS+ kijelzője van. A hátlapon található kamera pedig 13 megapixeles a pletykák szerint.

A „Pad” pedig egy 10 hüvelykes táblagépszerű készülék, aminek a hátuljába tudjuk beilleszteni a telefont, amely így már táblagépként tud tovább működni. A legozás itt még nem áll meg, a táblagéphez csatlakoztatható egy billentyűzet is, ami még akkumulátort is tartalmaz, így az üzemidő is tovább növelhető.

A kép nem termékről készült, csak egy mockup

Nyilván sokkal kevesebben vesznek egy ilyen készülékegyüttest, mint sima androidos telefont, de az ASUS, úgy látszik, továbbra is látja az esélyt benne, hogy egy ilyen eszközzel sikeres lehet a piacon. Az előző Padfone kicsit nagyra és bumfordira sikerült, és nem tett akkora marketingkampányt mögé a cég, amit megérdemelt volna. A Padfone 2 már egy jobb terméknek látszik, és ha több helyen lesz elérhető, még az is elképzelhető, hogy sikeresebb lesz, mint elődje.

Hasonló cikkek
1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá