Home Hírek Megerősítette a Microsoft: több lesz a WP 7.8, mint egy új startscreen

A neowin oldalán olvasható, hogy a Tech Ed-ben megerősítette a Microsoft, hogy a Windows Phone 7.8 – a frissítési csomag a jelenleg piacon lévő WP7-es készülékek számára – több lesz, mint csak a már jól bemutatott új Start képernyő.

Mint azt már jól tudjuk, a jelenleg piacon lévő Windows Phone készülékek nem kapják meg az új, Windows Phone 8-as rendszert. A Microsoft, hogy valamilyen szinten azért kárpótolja a készülékek gazdáit, bejelentette, hogy kiadja a WP8 után a Windows Phone 7.8-at, ami elhozza az új rendszerre fejlesztett kezdőképernyőt, amely okosabb és átméretezhető élőcsempéket jelent.

A Microsoft által létrehozott Uservoice oldalon szavazni is lehet az olyan funkciókra, amelyeket szeretnének a felhasználók a frissítésben látni. Sajnos most sem részletezték, hogy melyek azok az újdonságok, amelyek megjelenhetnek a 7.8-ban.

A OEM partnerekre egyébként még mindig igaz, hogy további alkalmazásokkal javíthatják a felhasználók élményeit. Sajnos az OEM partnerek a gyakorlatban egyet jelent a Nokiával, ugyanis sem a HTC, sem a Samsung, és az LG sem adott ki olyan jellegű programokat, amelyekkel a rendszer hiányosságait tudnák pótolni.

1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá