Home Programok Frissült a Facebook app

Szinte nincs olyan Android telefon, amin ne lenne megtalálható a méltán népszerű Facebook oldalnak a kliense. Viszont azoknak is nagy a tábora, akik szerint a program lassú, gyakran lefagy. Ezért is lehet jó hír, hogy frissült az alkalmazás, reméljük egy kicsit tudtak a fejlesztők javítani a program stabilitásán.

Az új verzió főleg azoknak lendít nagyon az életén, akik gyakran használják mobiljukat fotózásra, és ezeket a képeket a Facebookon meg is osztják. Az egyik fontos változtatás az alkalmazásban ugyanis, hogy immár gyorsabban tudunk képeket felölteni az oldalra.

A másik jelentős újítás pedig azoknak kedvez, akik az Események részt használják rendszeren. A fejlesztők újragondolták ezt a részt is, immár gyorsabban és zökkenőmentesebben tudunk eseményeket létrehozni akár a villamoson ülve a mobilunkat használva.

Letöltés, frissítés:

Hasonló cikkek
4 hozzászólás to this post
  1. Régóta problémám, hogy nem működik a képfeltöltés az app-ból. És ami a legrosszabb, hogy csak a saját accountommal, ha belépek másikkal, azzal megy.

    Van valami ötletetek, miért lehet ill. hogy tudnám debuggolni? Próbáltam már LogCat-tel is nézni, de nem mond semmit. 🙁

  2. Csatlakozom Andorhoz: nem mindenki telefontárhely-milliomos, 2 másik app-ot le kellett vennem, hogy elférjen a 20 megájával. SD-re vele, de gyorsan!!!! Oldja meg a fejlesztője, ez a minumum!

  3. Nekem oplyan problemam van, hogy a telefonba integralt face app. nem uninstallalhato. Root jog kell hozza. De a telefon meg garancias. Igy meg vagyok love. Amint net kapcsolat j0n letre a telfonomon akar wifi akar gprs alapu a face ap automatikusan indul es inditja a kov alkalmazasokat:
    Cloud Back up,
    Facebook
    Let0ltes kezelo
    My Uploads
    SyncMLClient
    Nevjegy.
    Kicsit sem gyanus senkinek, hogy a telefon akar teljes tartalmat lemasolhatjak? Es meg torolni sem tudom a telorol… 🙁

Szólj hozzá