Home Játékok Játékajánló – Little Acorns

A Little Acorns egy iOS platformon már bizonyított játék, tehát ez, és az XBOX Live cimke szinte garancia arra, hogy egy jó játékkal van dolgunk. Aki szereti az oldalnézetes, 2D-s gyüjtögetős játékokat, az mindenképpen próbálja ki, legalább a próba verziót.

Feladatunk a játékban tehát a gyűjtögetés, illetve inkább a makkok visszaszerzése. Sajnálatos módon ugyanis a mókuscsaládtól ellopták a télire valót, és nekünk ezt kell visszaszerezni. Minden pályán van egy időlimit, ami alatt az ott található makkokat be kell gyűjtenünk, majd elérni a kijáratot. Az első pár pályán ez igazán egyszerű lesz, nem fog egyből bekeményíteni a játék. Ha minden makkot megszereztünk még extra gyümölcsöket is van lehetőségünk felszedni. Természetesen a feladatunkat idővel ellenségek, gonosz bogarak, pókok és méhek is nehezítik.

A gyűjtögetés mellett lehetőségünk van a mókusunk külsejének egyedivé varázslására, sőt pályáról pályára haladva még extra képességekhez is juthatunk, mint például sebezhetetlenség, vagy az, hogy óriásiakat tudunk ugrani.

A játék 2.99 dollár, azaz átszámítva 710 forint, ami talán egy kicsi soknak tűnik ahhoz képest milyen egyszerű játékról beszélünk (ráadásul az iOS verzió is csak 0.99 dollár), viszont ha úgy nézzük, hogy 80 pálya vár ránk, már nem is olyan vészes.

Szólj hozzá