Home Hardver Ezek lesznek a HTC Windows Phone 8-as készülékei

Nos, még ki sem hűlt a konferencia helye, az emberek még le sem nyugodtak, miután megtudták, hogy készülékükre nem fog jönni a Windows Phone 8, máris megindultak azonban a következő generációs mobilokról származó pletykák. A legfrissebb hírek szerint a HTC 3, különböző árfekvésű WP8 telefonnal készül az őszre.

Lássuk sorban a modelleket:

Rio: A Rio lesz a paletta egyik belépő modellje. Ahogy azt sejteni lehetett, az új rendszerrel új hardverigények is jöttek. A most kint lévő modellek gyakorlatilag a WP8 alsó házához fognak tartozni. A készülék 4 hüvelykes WVGA kijelzővel és 5 megapixeles kamerával érkezik, utóbbi 720p videó felvételre is képes. A belsejéről egyelőre annyit tudni, hogy 512mb RAM és Qualcomm MSM8227 processzor hajtja majd.

Accord: Egy lépéssel a Rio felett találjuk az Accord-ot. A telefon kijelzője is nő: itt már4.3 hüvelykes, 720p Super LCD 2 panellel találkozhatunk. A képek készítéséről a 8 megapixeles kamera gondoskodik, amely akár 1080p videó rögzítésére is alkalmas. Az Accordban már NFC chip is lesz,  memóriája duplája a Rio-nak, azaz 1gb RAM-mal gazdálkodhat az OS. Felpumpálták a processzort is, itt egy – egyelőre meg nem nevezett – dual core modell lesz.

Zenith: A Zenith lesz a paletta csúcsa. A készülékben a 4.7 hüvelykes 720p Super LCD 2 kijelző lesz, hasonlóan 8 megapixeles kamerával, mint az Accordban. A csúcsmodellel akár 42Mb/s-es hálózatra is csatlakozhatunk, és hogy a rendszer tudja kezelni az ekkora sebességet a borítás alatt, egy négy magos Qualcomm processzor lesz.

Érdekes látni, hogy a teljesítménnyel egyenes arányosságban nő a kijelző mérete. Azonban lehet nem gondolnak azokra a felhasználókra, akiknek kisebb készülék is megfelelne, mint például a Rio, vagy a Lumia 800, csak erősebb belsővel. A két kisebb készülék egyébként még ősszel, a WP8-val egyidőben megjelenik, míg a zászlóshajó, a Zenith csak télen, talán a karácsonyi szezonban.

Hasonló cikkek
1 hozzászólás to this post
  1. […] profit, hiszen az utóbbi időkben jelentősen visszaestek ezen a téren.A HTC WP8-as tervei már korábban kiszivárogtak, hogy mennyire volt pontos az információ, az holnap egész biztosan kiderül. Posted on […]

Szólj hozzá