Home Játékok Megjelent a Temple Run: Brave

Az iOS verzió megérkezése után pár órával a Google Play Store-ban is elérhetővé vált a Temple Run új része, a „Temple Run: Brave„, amelyet a Disney-vel közösen fejlesztettek. A játék mind az Apple, mind a Google boltjában 0.99 USD-ért (azaz nekünk átszámítva kb 230 forintért) vásárolható meg. Tehát amíg az eredeti játék ingyenes volt, az új részért már fizetni kell. A készítők betartották szavukat, június 14-re ígérték az alkalmazást, a megjelenés pedig nem csúszott. 

 

Az új környezetért a Disney/Pixar új egészestés meséje, a Brave  felel, amely a gyönyörű Skóciában játszódik. Nem csak a környezet más, természetesen a karakter, és az „üldöző” is új. Ahogy azt már korábban megírtuk van azért benne még egy extra dolog is, lehetőségünk van futás közben időnként nyilazni is az út szélén látható táblákra. Ezen felül azonban teljesen a Temple Run-ra épül, a játékmenet és a megszerezhető extrák is ismerősek lehetnek azoknak, akik játszottak vele.

Aki esetleg megveszi és kipróbálja az ne lepődjön meg, hogy alapértelmezetten francia, nincs egyedül, nekünk is az, és már mások is jelentették ezt a „hibát”.

Letöltés: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.brave_google

2 hozzászólás to this post

Szólj hozzá