Home Programok Félig kész a Viber

A Viber tartotta a szavát, és elkészítette a népszerű üzenetküldő és telefonáló alkalmazásának Windows Phone-os verzióját is. Sajnos a teljes funkcionalitással bíró appra még várni kell, a hanghívás jelenleg nem elérhető az appban.

A hivatalos sajtóközlemény szerint az üzenetküldés, kép és tartózkodási helyszín megosztása működik egyelőre, a cég a „Viber minőségű” hanghívás beüzemelésén még dolgozik. Az app telepítés után pár perc alatt beállítható, csak a telefonszámunkat kell megadni, majd a Viber által küldött 4 jegyű azonosítókódot kell beírni, és máris kész vagyunk.

A Viber automatikusan felismeri azon ismerőseinket, akik már rendelkeznek Viber-rel, így nem kell nekünk egyesével hozzáadunk őket. Megérkezett tehát a WhatsApp, illetve a Kik kihívója, a verseny egyre szorosabb lesz. A Viber már most is profin működik, az app letisztult és reklámoktól mentes és várhatóan az is marad.

Az appot innen tudjátok ingyenesen letölteni: http://www.windowsphone.com/hu-HU/apps/f4631757-d1f6-4727-bd65-e6bc6c8e35da

Hasonló cikkek

Szólj hozzá