Home Játékok Itt a Temple Run

Hosszabb várakozás után ma végre megjelent Android platformra is az Imangi Studios stúdió népszerű játéka, a Temple Run. Az Android verzió érkezése egy ideje már biztos volt, csak a pontos kiadási dátumot nem tudtuk, egészen tegnapig.

A játékban a feladatunk futás, bár ez gondolom a nevéből már lejött. A történet szerint főhősünk ellpotott egy gonosz bálványt a templomból, és most nincs más választása mint, a futás, hiszen a sarkában ott vannak a gonosz démonok.

 

A környezet pazar, ősi templom falain és meredek sziklákon át kell rohannunk, ugranunk és csúsznunk, na és persze közben még arra is oda kell figyelni, hogy minél több pénzt szedjünk össze, amit aztán erőnk feltöltésére használhatunk. Ahogy haladunk előre a játékban, új karaktereket is tudunk unlockolni.

Az irányítás pofonegyszerű. Ha jobbra kell fordulni, akkor a kijelzőn kell egy jobbra húzást végezni, balra hasonlóképpen. Ha ugrani szeretnénk akkor felfele kell ugyanez megtenni, ha pedig átcsúszni szeretnék egy akadály alatt, akkor pedig lefelé kell „simogatni” a készüléket. Jobb-balra döntéssel pedig  nem meglepő módon a futás közbeni helyezkedés oldhatjuk meg – erre főleg a pénz összegyűjtése során lesz szükségünk.

Ingyenes Letöltés:

4 hozzászólás to this post
  1. Sziasztok
    Van egy galaxy ace-m és amikor le akarom tölteni azt írja hogy ez az alkalmazás ezen a telefonon nem futtatható:O miért van ez?

Szólj hozzá