Home Sajtóközlemények A Sony Mobile Communications bemutatja az Xperia P és Xperia U okostelefonokat

A Sony Corporation tagjaként a Sony Mobile Communications bemutatja a szórakoztató elektronikai eszközök közötti tartalommegosztás által kínált páratlan kikapcsolódás élményét. A vállalat először jelenik meg a világ legnagyobb mobiltelefonipari találkozója, a Mobile World Congress keretein belül.

A bemutató résztvevői megtapasztalhatják hogy a Sony hogyan teszi lehetővé a különféle eszközök – okostelefon, televízió, laptop és tablet – közötti tartalommegosztást, amennyiben ellátogatnak a Sony Mobile Communications 6-os teremben található 6E01. számú standjához.

„Most, hogy a Sony család részévé váltunk, még előnyösebb helyzetbe kerültünk, hogy az összekapcsolt szórakozás legteljesebb élményét kínáljuk felhasználóink számára világszerte,és mindezt így most már természetesen gyorsabban vihetjük piacra. Csak a Sony képes az elektronikát, hálózati szolgáltatókat, a csatlakoztatott eszközöket és tartalmakat ilyen organikus módon ötvözni. Az Xperia okostelefonok pedig központi szerepet játszanak ebben az összekapcsolt világban” – mondta Bert Nordberg, a Sony Mobile Communications elnök-vezérigazgatója.

Az esemény alkalmával a Sony Mobile Communications bemutatja az új Xperia NXT™ sorozatát – a Sony okostelefonjainak új generációját – benne a már beharangozott Xperia S és a most bemutatkozó Xperia P és Xperia U készülékekkel. Ezek az új okostelefonok az egyedi formatervezést és a legkorszerűbb szórakoztató technológiát egyesítik a fogyasztók elvárásainak megfelelő kiemelkedő teljesítménnyel. Az Xperia NXT sorozat lehetővé teszi a Sony széleskörű tartalomszolgáltató ökoszisztémájához, a Sony Entertaining Network*-höz való hozzáférést, melynek kínálatát immár akár több eszközön keresztül is élvezhetik a felhasználók.

 


(Sajtóközlemény)
A sajtóközleményeket az android@rook.hu e-mail címre várjuk.

Szólj hozzá