Home Hírek Mégis lesz Ice Cream Sandwich Samsung Galaxy S-re?

Külföldi források azt rebesgetik, hogy a Samsung kihátrál a korábbi döntés mögül, miszerint a Galaxy S és az Galaxy Tab nem kapják meg az Android legújabb 4.0-ás verzióját. 

Az előbb említett két eszköz (több, újabb modellel egyetemben) eredetileg ugyanis nem szerepelt a Samsung ICS frissítési tervei között. Amint azt mi is megírtuk, és várható volt, a felhasználók igen rosszul fogadták a hírt. Főleg úgy, hogy miközben a Samsung azt rebesgeti, hogy erőforrás miatt nem elérhető a készülékekre az új operációs rendszer, lelkes android fanok már jó ideje futtatnak a Galaxy S modellen is ICS-et. Amit a gyár nem akart megcsinálni, azt az XDA fórum, illetve más androidos közösségek összehozták.

Koreai információ szerint a Samsung abban az esetben elkészíti és kiadja a frissítést, ha az megfelelő sebességgel működik a készülékeken. Természetesen erre még nem érdemes fogadni, de úgy látszik, a Samsung is képes változtatni az álláspontján.

Ha kijönne az Android 4.0 a Galaxy S -re, a Samsung talán még rekordot is állítana fel az operációs rendszer támogatással, hiszen a készülék eredetileg az Android 2.1 – vagyis Eclair – verzióval volt kapható, amit aztán később a cég Froyo, és Gingerbread verziókra frissített.

1 hozzászólás to this post
  1. Hivatalos forrásból meg azt olvasni hogy tuti nemlesz 4es droid, csak egy úgynevezett value pack. Lehett olvasni Gsmarenán, Sammobileon,stb.

Szólj hozzá