Home Hírek Beépített adatmentés lehet a Windows Phone következő verziójában

Természetesen találgatások mindig is voltak és vannak is az új operációs rendszer verziójával kapcsolatban, most azonban meglehetősen biztos forrásnak tekinthető Microsoft-os álláshirdetést szúrtak ki szemfüles bloggerek.

A backup egy fontos dolog, és egy kényelmes, biztonságos megoldás már jó ideje hiányzik a Windows Phone rendszeréből. Bár a Micosoft új operációs rendszere stabil, egy telefon elvesztéstől vagy ellopástól még mindig nem véd meg semmi. Ezen akar, úgy látszik, változtatni most a rendmondi cég, akinek egy állásajánlata keltette fel sokak érdeklődését.

A Microsoft a „Windows Phone Backup, Migrate & Restore” csapatához keres új ember, azaz olyan kollégával akarják bővíteni a fejlesztőket, akik adatmentéssel, migrálással és helyreállítással foglalkoznak. A kiírásból sejthető, hogy az új Windows Phone verzióban (legyen az a Tango vagy az Apollo) könnyebbé és egyszerűbbé akarják tenni a biztonsági mentéseket. A Skydrive már adott, elképzelhető, hogy ehhez társul egy adatmentési lehetőség a Windows Phone tulajoknak.

Érdekes módon a kiírt állás mostanra már eltűnt a Microsoft oldaláról.

Szólj hozzá