Home Programok Alkalmazás bemutató – Send to WP7

A Send to WP7 egy más platformról már ismerős segédalkalmazás, amely hasznos társunk lehet a hétköznapokban. Sokszor voltunk már úgy, hogy a számítógép előtt ülve szerettünk volna átküldeni a telefonra egy linket, vagy szöveget.

Ehhez a legjobb és leggyorsabb megoldás, ha feltelepítjük a telefonra a most bemutatásra kerülő alkalmazást, a kedvenc böngészőnket pedig egy egyszerű kiterjesztéssel készítjük fel az adatcserére.

A Send to WP7 a következő böngészőket támogatja:

  • Microsoft Internet Explorer 8, 9
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox

Az átküldött adatokat a telefon lementi, és bármikor visszanézhetjük őket. A push notification és a livetitle is teljesen ingyenesen elérhető az alkalmazással együtt.

Első lépésben töltsük le a telefonra az alkalmazást. Chrome, illetve Opera böngészőt használók ezek után már tölthetik le a kiterjesztést, IE illetve Firefox felhasználóknak azonban először be kell ütni a párosításhoz szükséges kódot. Ehhez navigáljunk el a készítő oldalára, illetve indítsuk el a programot a telefonon. Ha beütöttük a kódokat a készítő oldalán, akkor Firefox  esetén csak a könyvjelző sávra kell húznunk a mellékelt linket, és máris működik az alkalmazás.

Dave Amenta (az app készítője) dolgozik egy asztali alkalmazáson is, Windows 7 alá már elérhető egy előzetes verzió (alfa) a programból, azt is lehet használni arra, hogy telefonunkra egyszerűen küldjünk linkeket és szövegeket.

Letöltés: http://www.windowsphone.com/en-US/apps/490f5889-28f4-df11-9264-00237de2db9e

Hasonló cikkek

Szólj hozzá