Home Hírek Domain nyereményjáték

Hamarosan itt a karácsony, úgyhogy egy aprósággal mi is készültünk. Készítettünk egy nagyon egyszerű kvízt, amelyre egy kis kutatás után biztos bárki tud válaszolni. A helyesen válaszolók között sorsolunk, és három nyertesünket a MediaArt Online Megoldások Kft. egy-egy ingyen domain-nel lepi meg. A három nyertes között pedig mi is sorsolunk még egyet, és egy android plüss figurát is kap extraként a legszerencsésebb nyertes.

Frissítve: Lezártuk a játékot, minden résztvevőt emailben értesítünk, illetve a blogra is kiírjuk a három győztest.

A játék rövid ideig tart, december 20-ig lehet próbálkozni, kedden pedig már sorsolunk. A nyerteseknek csütörtök délig kell a domain név igényükkel jelentkezni. 

Az ajándékokat a MediaArt Online Megoldások Kft. ajánlotta fel, ahol ha idén köttök még tárhely előfizetést ingyen domaint kaptok, legyen az .hu, .com vagy éppen .eu.

 

Jelen nyereményjáték alkalmazás adatainak kezelője és szervezője a MediaArt Online Megoldások Kft. (továbbiakban: Szervező) Felhasználó az űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulását adja, hogy azokat a Szervező jelen szabályzatban meghatározott módon tárolja és felhasználja.

A Felhasználó felelős az általa megadott adatok megfelelőségéért. A Szervező a Felhasználó által hibásan megadott adatokért nem tehető felelőssé. A Szervező a megadott adatokat másnak nem adja át. A Szervező a Felhasználó által megadott adatokat a nyereményjáték nyertesének kiértesítésére, valamint saját marketing céljaira (pl. hírlevél küldés) használhatja fel. Felhasználó adatainak kezelése megfelel a 1992. évi LXIII törvény előírásainak. A nyereményjáték nyertese  tudomásul veszi, hogy a név, és e-mail címet tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a Szervező székhelyén 5 évig megőrizze az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Szólj hozzá